با ما در تماس باشید: 09196003806

بازدید: 1544

پارکت لمینت

پارکت های لمینیت از تخته فیبر متراکم در زیر یک لایه ی پلاستیکی روشن و بصورت ورقه ورقه ساخته می شوند و طرح های بسیار متنوعی دارند.برخی از مارک های این پارکت ها از یک لایه از جنس چوب پنبه نیز استفاده می کنند.که به گفته ی مدیران این شرکت ها ، این ویژگی می تواند باعث کاهش صداهای محیط شود.

پارکت های لمینیت همچنین در برابر خراشیدن و تغییر رنگ بسیار مقاوم هستند و همچنین به هیچ وجه به نور خورشید و اشعه ی آن حساسیتی ندارند و در برابر آن مقاومت مناسبی دارند.پارکت های لمینیت بسیار بهتر از پارکت های چوبی و همچنین صنعتی چوبی هستند.همچنین پارکت های لمینیت مقاومت بیشتری نسبت به دیگر پارکت های چوبی دارند.

پارکت لمینیت (که در ایالات متحده به آن کاشی چوب شناور نیز گفته می شود) یک محصول پارکت مصنوعی چند لایه است که همراه با یک فرآیند لمینیت ساخته می شود. پارکت لمینیت چوب (یا بعضی اوقات سنگی) را با یک لایه عکاسی زیر یک لایه محافظ روشن شبیه سازی می کند. لایه هسته داخلی معمولاً از رزین ملامین و مواد تخته فیبر تشکیل شده است. یک استاندارد اروپایی با شماره EN 13329: 2000 وجود دارد که الزامات آن برای پوشش کف لمینت و روش های آزمایش را مشخص می کند.

پارکت لمینیت از نظر محبوبیت بسیار افزایش یافته است ، شاید به دلیل اینکه نصب و نگهداری آن راحت تر از بیشتر سطوح سنتی مانند پارکت های چوبی است. همچنین ممکن است از مزایای هزینه کمتر برخوردار باشد و نیاز به مهارت کمتری برای نصب نسبت به پارکت های جایگزین دارد.

پارکت های لمینیت از نظر دوام فوق العاده اند.همچنین به دلیل داشتن لایه ی حاوی رزین که خاصیت ضد میکروبی دارد ، از نظر بهداشتی نیز سالم تر است و نگهداری آن نسبتاً آسان تر است.

پارکت آرتا از دیگر محصولات بی نظیر دکورینو می باشد که به شما پیشنهاد میکنیم .

نصب و راه اندازی

پارکت لمینت برای یک خانه بسیار مناسب است. پارکت های چند لایه به صورت تعدادی تخته بسته بندی شده اند . گاهی اوقات

در هنگام نصب پارکت های لمینیت از یک چسب خاص نیز استفاده می شود که به دوام نصب و کنده نشدن این پارکت کمک شایانی می کند.همیشه در هنگام نصب پارکت لمینیت توجه داشته باشید که حداقل 3 الی 4 ساعت پارکت ها را در فضای اتاق قرار دهید تا با دمای داخل اتاق کاملا سازگاری پیدا کنند سپس می توانید آرام آرام آن ها را نصب نمایید.مراقب باشید هیچگونه نم یا به اصطلاح رطوبت در زیر پارکت ها وجود نداشته باشد چرا که به مرور زمان منجر به شل شدن پارکت ها و همچنین کنده شدن آن ها می شود.معمولا برای رفع نم از یک پارچه ی پنبه ای کاملا خشک استفاده کنید.

تخته های پایه (تخته های دامن) پس از اتمام پارکت می تواند برداشته شود و مجدداً نصب شود ، یا پایه تخته را می توان در جای خود قرار داد که کف پارکت داخل آن قرار بگیرد ، سپس برش های کوچک دانه ای مانند قالب کفش یا ربع بزرگتر قالب را می توان در قسمت پایین تخته های پایه نصب کرد. برش اره بر روی تخته ها معمولاً در لبه ها و اطراف کمد و ورودی های درب مورد نیاز است ، اما نصب کننده های حرفه ای معمولاً از اره های زیرپوش دار در جلوی درب استفاده می کنند تا فضایی را به یک ارتفاع برش دهند که به پارکت اجازه می دهد تا زیر درب قرار بگیرد و از پوستی برای نظافت بیشتر استفاده کند.

پارکت لمینت

نصب نادرست می تواند منجر به کنده شدن پارکت ها شود ، که به واسطه ی آن تخته های مجاور شکل V را از کف یا شکافهایی تشکیل می دهند که در آن دو تخته مجاور از یکدیگر جدا می شوند.

 

مراقبت از پارکت لمینت

تمیز نگه داشتن لمینت بسیار مهم است ، زیرا گرد و غبار ، خاک و ذرات ماسه ممکن است با گذشت زمان در مناطق پر رفت و آمد پارکت ، سطح را خراش دهند. همچنین نگهداری از ورقه نسبتاً خشک از اهمیت زیادی برخوردار است ، زیرا آب و رطوبت یکجا باعث تورم و تار شدن پارکت می شود ، هرچند بعضی از مارک ها به روکش های ضد آب مجهز هستند.

 

لنت های نمد چسب غالباً روی کف مبلمان روی پارکت های چند لایه قرار می گیرند تا از خراشیدن جلوگیری شود.

 

کف ورقه های اصلی ممکن است به تدریج از هم جدا شوند و شکافهای قابل مشاهده ای بین تخته ها ایجاد کنند. مهم است که با استفاده از ابزار مناسب ، شکاف ها را به هم بپیچانید .

کف لمینت های چسبنده با کیفیت از سازوکارهای اتصال استفاده می کنند که تخته ها را در زیر فشار ثابت نگه می دارند و مانع از ورود خاک در اتصالات می شود و نیازی به ضربه زدن به صورت دوره ای نیست.

پارکت لمینیت در سال 1977 توسط شرکت سوئدی  پرستورپ اختراع شد و تحت نام تجاری پرگو فروخته شد. آنها از سال 1923 اقدام به ساخت سطوح کف می کردند. این شرکت ابتدا محصول خود را در سال 1984 و بعداً در ایالات متحده در سال 1994 به اروپا عرضه کرد. پرستورپ بخش پارکت خود را به عنوان شرکت جداگانه ای به نام پرگو ، که اکنون زیرمجموعه صنایع موهاوک است ، آغاز کرد . پرگو معروف ترین تولید کننده پارکت لمینت است .

پارکت لمینت Glueless در سال 1996 توسط شرکت سوئدی Välinge Aluminium (در حال حاضر Välinge Innovation) اختراع شد و تحت نام های Alloc و Fiboloc فروخته شد. با این حال ، یک سیستم برای نگه داشتن پانل های پارکت در کنار هم به طور موازی توسط شرکت بلژیکی Unilin در سال 1997 منتشر شد و تحت عنوان پارکت های سریع گام [nl] فروخته شد.

این دو شرکت در طول سالها درگیر اختلافات حقوقی زیادی بوده اند .البته ناگفته نماند که اغلب پارکت های ساخته شده ی لمینیت دنیا در این دو شرکت تولید می شوند.

کفپوش لمینیت بیشتر از رزین ملامین ساخته شده است ، ترکیبی است که با فرمالدئید ساخته شده است.

کفپوش چند لایه معمولاً در کاربردهای مسکونی و تجاری LEED مورد استفاده قرار می گیرد.

 

پارکت لمینت یک نوع کفپوش چوبی پرکاربرد است که امروزه در بسیاری از خانه ها، فروشگاه ها، مراکز آموزشی، شرکت ها و… به کار می رود. این کفپوش چوبی زیبایی و جلوه خاصی به فضای محیط می دهد و در حال حاضر میلیون ها نفر در سراسر جهان، در منزل و یا محل کار از این کفپوش ها استفاده می کنند.

استفاده از کفپوش لمینت مزایای زیادی دارد از جمله اینکه نصب آن آسان است و از طرف دیگر خرید پارکت لمینت برای کسانی که قصد استفاده و نصب آن را دارند، بسیار مقرون به صرفه است. قبلا بسیاری برای کفپوش خانه از پارکت چوبی استفاده می کردند که فقط از لایه های بریده شده چوب ساخته می شد ولی با عرضه کفپوش پارکت لمینت، ماندگاری و قدرت بالای این کفپوش ها موجب افزایش محبوبیت آنها نزد مصرف کنندگان شده بطوری که در دهه های اخیر حتی کسانی که کف خانه یا محل کسب و کارشان کفپوش های دیگری مانند سرامیک یا سنگ است، روی آن را با استفاده از پارکت لمینت می پوشانند. همین نکته به خوبی نشان دهنده اهمیت و کاربرد این نوع کفپوش جدید است.پارکت لیمنت های ما:پارکت آرتا،پارکت ایزوفام،پارکت ایشیک،پارکت هانتر

انواع پارکت لمینت

مزایای استفاده از کفپوش پارکت لمینت چیست ؟

  • زیباتر کردن جلوه مدرن دادن به محیط
  • پرکاربرد بودن و امکان استفاده در مکان های مختلف
  • بازتاب مناسب نور
  • امکان تعویض سریع و آسان هر یک از قطعات پارکت لمینت در صورت آسیب دیدن
  • تنوع رنگ های روشن و یا تیره
  • شستشوی آسان
  • امکان انتقال و جابجایی وسایل به محل دیگر در صورت اسباب کشی
  • هزینه کم و به صرفه بودن
  • دوام و ماندگاری زیاد و سائیدگی بسیار کم
  • سهولت نصب و عدم نیاز به استفاده از چسب
  • مقاومت بالا نسبت به آب، رطوبت، حرارت و خراش و هر گونه آسیب دیدگی
  • امکان نصب در تمام اتاق ها و یا سالن های خانه